Siirry sisältöön

Uusi lastauslaituri Paimion Teurastamolle – Kestävää teollisuusrakentamista

Tervehdys lukijat!

Olemme innostuneet tuomaan teille tuoreimmat kuulumiset viimeisimmästä projekistamme – uuden lastauslaiturin rakentamisesta Paimion teurastamolle. Tämä projekti on ollut osa pitkäaikaista yhteistyötämme teurastamon kanssa, ja olemme ylpeitä saadessamme olla mukana kehittämässä heidän toimintaansa entistäkin tehokkaammaksi.

Tilaaja: Paimion Teurastamo

Projektin tilaajana toimi Paimion teurastamo, joka on ollut yksi pitkäaikaisista yhteistyökumppaneistamme. Aiemmin olemme toteuttaneet heille erilaisia projekteja, kuten säiliöperustuksen, uuden teurastamon laajennuksen 1200m² sekä pesuhallin koonnostusta 600m².

Projektin Vaiheet:

  1. Vanhan Lastauslaiturin Purkaminen: Projekti käynnistyi vanhan lastauslaiturin purkamisella. Tämä vaihe vaati huolellisuutta ja tarkkuutta, sillä vanhan rakenteen purkaminen antoi meille mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa uuden lastauslaiturin paremmin vastaamaan teurastamon nykytarpeita.
  2. Uudet Perustukset: Seuraavaksi toteutimme uudet perustukset lastauslaiturille. Perustusten suunnitteluun ja toteutukseen kiinnitimme erityistä huomiota, varmistaaksemme niiden kestävyyden ja pitkäikäisyyden.
  3. Betonielementin Nosto: Uuden lastauslaiturin pohjaksi nostimme betonielementin, joka on olennainen osa rakenteen vakautta ja kestävyyttä. Tämä vaihe vaati tarkkaa suunnittelua ja toteutusta nostokaluston avulla.
  4. Teräsrunko ja Julkisivu: Rakennusliikkeemme asiantuntijat kokosivat teräsrungon huolellisesti, varmistaen sen kestävyyden ja toimivuuden. Julkisivun asennus toi projektiin visuaalista ilmettä ja sopeutui saumattomasti teurastamon muuhun ympäristöön.
  5. Kattopellitysten Asennus: Viimeisenä vaiheena asensimme kattopellitykset, jotka suojaavat lastauslaituria sääolosuhteilta ja antavat sille viimeisen silauksen ulkonäöllisesti.

Projektin aikana noudatimme tiukkoja laatu- ja turvallisuusstandardeja varmistaaksemme, että uusi lastauslaituri vastaa täysin Paimion teurastamon tarpeita ja odotuksia.

Yhteenveto:

Uusi lastauslaituri Paimion teurastamolla on valmis palvelemaan teurastamon päivittäistä logistiikkaa tehokkaasti ja kestävästi. Olemme iloisia, että voimme olla mukana kehittämässä Paimion teurastamon toimintaa ja tukemassa heitä heidän kasvustrategiassaan.

Kiitos, että seurasitte kanssamme tämän projektin matkaa. Pysykää kuulolla lisää tulevista projekteistamme!