Siirry sisältöön

Turun Kuninkaanväylän Halli – Innovatiivista Teollisuusrakentamista Alusta Loppuun

Tervehdys arvoisat lukijat!

On ilo esitellä tuorein saavutuksemme – Kuninkaanväylän hallin rakentaminen Turussa. Tämä ainutlaatuinen projekti on ollut täynnä teknistä osaamista ja innovatiivista lähestymistapaa, ja haluamme jakaa kanssanne matkan yksityiskohdat – aina keväästä 2023 hallin valmistumiseen.

Projektin Alku: Kevät 2023 ja Perustusten Tarkka Suunnittelu:

Projekti sai alkunsa keväällä 2023, kun aloitimme perustusten rakentamisen. Tässä vaiheessa kiinnitimme erityistä huomiota vahvaan pohjaan, varmistaen hallin kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Lattian Valaminen ja Seinäelementtien Tarkka Sapluunatyö:

Perustusten valmistuttua siirryimme lattian valamiseen ja seinäelementtien rakentamiseen maassa sapluunassa. Tämä tarkka työskentelytapa mahdollisti korkealaatuisten elementtien valmistamisen, mikä heijastui koko projektin laatuun.

Katon Rakentaminen Maassa – Tehokkuutta ja Säästöjä:

Katto rakennettiin maassa, varmistaen sen vedenpitävyyden ennen sen asentamista hallirakenteeseen. Tämä ei ainoastaan nopeuttanut rakennusprosessia, vaan myös säästi aikaa ja resursseja, kun ylimääräisiä sääsuojauksia ei tarvinnut käyttää.

Elementtien Kasaaminen – Nopea ja Kustannustehokas Lopputulos:

Valmistetut seinät ja katto mahdollistivat hallin nopean kokoamisen. Tämä ei ainoastaan lyhentänyt rakennusaikaa, vaan myös vähensi kustannuksia, kun turhia suojauksia ei tarvinnut asentaa.

Sisävalmiustyöt ja Peltijulkisivu – Viimeistelty ja Moderni Lopputulos:

Hallin rungon ollessa valmis, keskityimme sisävalmiustöihin, ja projektiin sisältyi myös peltijulkisivu, joka toi sekä kestävyyttä että modernia ulkonäköä.

Rakennusliikkeemme Tarina Kuninkaanväylän Hallin Taustalla:

Rakennusliikkeemme on erikoistunut teollisuusrakentamiseen, ja tämä projekti on loistava esimerkki osaamisestamme. Käytämme edistyksellisiä rakennustekniikoita, jotka tuovat tehokkuutta ja laadukkaita lopputuloksia.

Yhteenveto:

Uusi Kuninkaanväylän halli on nyt täydessä toiminnassa, ja olemme ylpeitä siitä, mitä olemme saavuttaneet. Rakennusliikkeemme näkemys ja huippuosaaminen teollisuusrakentamisessa heijastuvat tässä projektissa.

Kiitos, että liityitte seuraamme tässä matkassa. Jatkamme innolla uusien rakennushaasteiden kohtaamista ja teollisuusrakentamisen kehittämistä!