Siirry sisältöön

Betonilaatta Oy:n Tuotantolaitos Laajenee

Tervehdys arvoisat lukijat!

Olemme innoissamme esitellessämme Betonilaatta Oy:n tuotantolaitoksen teollisuushallin laajennusprojektia. Tässä blogikirjoituksessa sukellamme syvemmälle projektin vaiheisiin, aina perustustöistä valmiiseen teollisuushalliin asti.

Projektin Alku: Syksy 2020 ja Uniikit Perustukset

Projekti sai alkunsa syksyllä 2020, kun aloitimme perustustöillä. Uniikit maanvaraiset anturat toteutettiin suoraan kallion päälle. Erityisen merkittäväksi kohokohdaksi nousi konepedin pohjan laudoituksen tekeminen, joka oli suuri ja massiivinen elementti perustustöissä.

Teräsrunko – Teknisen Taituruuden Symboli

Perustusten valmistuttua teräsrunko saapui työmaalle. Rungon pystytyksen jälkeen asensimme betonisokkelielementit, jotka toivat lisää kestävyyttä ja vakautta rakenteeseen.

Julkisivut ja Katto – Pelti-Villa-Peltielementtien Taikaa

Projektin edetessä latasimme pelti-villa-peltielementtejä hallin julkisivuihin. Samanaikaisesti rakennustyöntekijämme asensivat kattovillaelementtejä, joka on tärkeä osa hallin lämpö- ja äänieristystä.

Lattian Valaminen – Halli Ottaa Muotonsa

Kun runko ja julkisivut olivat paikoillaan, valoimme halliin lattian. Tämä vaihe merkitsi projektin siirtymistä kohti loppuvaiheita ja hallin varsinaista käyttöönottoa.

Valmis Teollisuushalli – Tekninen Taituruus Toteutuu

Betonilaatta Oy:n tuotantolaitoksen teollisuushallin laajennusprojekti on nyt valmis. Tekninen taituruus, huolellinen suunnittelu ja rakennustyön ammattitaito näkyvät joka vaiheessa.

Yhteenveto: Kohti Uusia Saavutuksia

Betonilaatta Oy jatkaa kasvuaan ja menestystään uuden teollisuushallin myötä. Projektissa yhdistyi tekninen taituruus, innovaatiot ja tinkimätön laatu.

Kiitos, että olette olleet mukana seuraamassa tämän jännittävän laajennusprojektin etenemistä. Jatkamme innolla kohti uusia saavutuksia ja teollisuusrakentamisen huippua!